Volkan Elektronik ve Anahtar'a Özel Kalite Belgesi Verildi

"25 yıllık tecrübesiyle Volkan Elektronik ve Çilingir, Antalya'da tek şubesi ve işinde uzman kadrosuyla her türlü elektronik ve çilingir işleriniz için yanınızda" 

10 Ağustos 2023
Volkan Elektronik ve Anahtar'a Özel Kalite Belgesi Verildi

Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk bugün Volkan Elektronik Anahtar işletmesine gerçekleştirdiği ziyaretle, volkan CÜCEOĞLU’na kalite belgesini takdim etti.


 

Antalya'da 25 yıllık tecrübe ve tek şube olma özelliğiyle dikkat çeken Volkan Elektronik ve Çilingir, yaptığı birçok başarılı işle sektörüne ve Türkiye'ye değer katmaya devam ediyor.

Ağustos 2021'de ödül almıştı

Sekterünün önde gelen firmaları arasında yer alan Volkan Elektronik Anahtar Bu yıl Akdeniz Ödülü için seçildi. 11 Agustosta düzenlenen Akdeniz Ödülleri gecesine İşi sebebiyle katılamayan Ramazan Cüceoğlu'na Ödülü Yeşilçam Medya Yönetim kurulu Başkanı Köksal SELÇUK tarafından Volkan Elektronik Anahtar İş yerinde takdim edildi. CÜCEOĞLU ödül için Tüm Yeşilçam Medya Ekibine teşekkürlerini sundu.

20 Haziran 2022'de ödül almıştı

 Volkan Elektronik Anahtar sahibi Ramazan Cüceoğlu Gecede ödül almaya hak kazandı. 20 Haziran gecesi AKM'de gerçekleşen ödül töreninde VOLKAN ELEKTRONİK ANAHTAR Sahibi Ramazan Cüceoğlu’ na ödülünü 1.Sınıf Emniyet Müdürü Ramazan Ahmet Taşır takdim etti. Ramazan Cüceoğlu’na işlerinde başarılar diliyoruz. 
 

Hakkımızda

Ramazan Cüceoğlu önderliğinde 1996 yılında Güllük Caddesi Saraçoglu İş Merkezi karşısında hizmete açılan Volkan Elektronik Anahtar Antalya' ya en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

Volkan Elektronik Anahtar 2007 yılında açmış olduğu 180 metrekarelik yeni şubesiyle faaliyetlerine 7 gün 24 saat aralıksız olarak 3 personeli ile sürdürmektedir. Volkan Elektronik Anahtar 2011 yılında tekrar şube değiştirerek Tonguç Caddesi 569 Sokakta 200 metrekarelik mağazasına geçmiş ve 8 kişilik personeli ile sizlere hizmet vermeye devam etmektedir.

Faaliyetlerini çelik kapı, ahşap kapı, normal kapı, çelik para kasaları, yüksek güvenlikli oto anahtarları(immobilizer)nın çoğaltılması ve ayrıca site ve garaj kumandalarının tamir ve bakım, çoğaltılması ve müşteri memnuniyetinin ön planda tutuldugu Volkan Elektronik Anahtar daha hızlı, güvenli bir hizmet için AVRUPA' YA ARACI KURUM OLARAK HIZMET VEREN TUR ASSIST ILE ÇILINGIR HIZMET ALANINDA OTO AÇILMASINDA ANTALYA' DA HIZMET VERMEKTEYIZ AYRICA TÜRKIYE' NIN HER YERINE 25 DAKİKADA HIZMET SLOGANI ILE YOLA ÇIKAN ANAHTARCIM.com ile çalışmalarını sürdürmektedir. 

Mobil destek ekibimizden 7/24 bilgi alabilir, aracınız hakkında en doğru ve hızlı çözümü öğrenebilirsiniz. 20 senelik tecrübemiz, yetkili servis kalitesinde çözümlerimiz, hızlı ve ekonomik hizmet anlayışımız için bizi tercih edebilirsiniz. Aracınızı çekiciye yükleyip servise götürmeyin. Arayın mobil ekibimiz kapınızda sorununuzu çözsün, aracınıza hemen kavuşun.

7/2 Hizmetler

Tüm oto servisleri ve meslektaşlarıma duyurulur bu bianchi 994 lazer makine sayesinde bana ulaştıracağınız mekanik anahtar cod ile aracin hiçbir kilit sistemini sökmeden anahtar yapılır ve size en kısa zamanda ulaştırılır size de sadece yapılan anahtarı araca tanıtmak kalır.

Uzman Kadromuz Ve Son Sistem Alet Ve Ekipmanlarımızla Volkan Elektronik Anahtar Olarak 7/24 hizmetinizdeyiz.

  

Elektronik Anahtar

Immobiliezer

Aracınızı çekiciye yükleyip servise götürmeyin. Arayın mobil ekibimiz kapınızda sorununuzu çözsün, aracınıza hemen kavuşun.

Mobil Servis Ekibimiz

Elektronik motor kilididir. Anahtar çıkarıldıktan sonra motorun elektronik kilitlenmesini sağla

Aracınızı çekiciye yükleyip servise götürmeyin. Arayın mobil ekibimiz kapınızda sorununuzu çözsün, aracınıza hemen kavuşun.

İletişim Bilgileri

0533 499 00 33

0(242) 346 05 68

Tonguç Caddesi Muratpaşa Mahallesi 569. Sokak

Kutlar Apt. No:73 

Muratpaşa / Antalya

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | Antalya Özel Kalite Belgesi | Volkan Elektronik Anahtar |Özel Kalite Belgesi | Özel Kalite Belgesi Antalya | Volkan Elektronik Anahtar özel kalite belgesi

 

#VolkanElektronikAnahtar #VolkanElektronikAnahtarözelkalitebelgesi #özelkalitebelgesi #antalyaözelkalitebelgesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.