Bahçeli'den Akbelen eylemleri hakkında açıklama

 

01 Ağustos 2023
Bahçeli'den Akbelen eylemleri hakkında açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Muğla Akbelen'deki eylemler hakkında yazılı bir açıklama yaparak, provokatörlerin tahrip çalışmasının gözlerinden kaçmadığını belirtti. Bahçeli, CHP Genel Başkanı ve nöbetçi provokatörlerin Akbelen'de iç huzuru tahrip etmek için her türlü alçaklığa teşebbüs ettiklerini ifade etti.

Ayrıca, CHP yönetiminin FETÖ ve PKK iltisaklı kriminal tiplere eylem alanı açtığını ve siyasi komaya girmesine neden olan yüksek tansiyonu Türkiye'ye yayma çabasında olduğunu söyledi.

"PROVOKATÖRLERİN TAHRİP ÇALIŞMASI GÖZÜMÜZDEN KAÇMADI"

MHP lideri açıklamasında, Muğla'daki Yeniköy ve Kemerköy termik santrallerinde, maden sahasının ağaç kesilerek genişletilmek istenmesine yönelik tepkilere de değindi. "Muğla Akbelen'de başta CHP Genel Başkanı olmak üzere, nöbetçi provokatörlerin günlerdir iç huzuru tahrip çabası gözümüzden kaçmamıştır." diyen Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"HER TÜRLÜ ALÇAKLIĞA TEŞEBBÜS ETTİKLERİ AÇIK"

"Günbegün eriyen bir partinin ve marjinal yedeklerinin Akbelen'den bir Gezi Parkı kalkışması çıkarmak için her alçaklığa tevessül ve teşebbüs ettikleri açıktır. Ortak aklın sükûtuyla beraber sinerjisini ve siyaset dengesini kaybedip yoğun iç kargaşanın tutsağı haline düşen ve hatta kongresini dahi yapmaktan aciz olan CHP yönetiminin her konuda krize oynadığı görülmektedir.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yerel seçimlere yönelik yazılı bir açıklama yaptı. Muğla Akbelen'deki eylemler hakkında değerlendirme yapan Bahçeli, "Günbegün eriyen bir partinin ve marjinal yedeklerinin Akbelen'den bir Gezi Parkı kalkışması çıkarmak için her alçaklığa tevessül ve teşebbüs ettikleri açıktır." ifadelerini kullandı.

"SORUMSUZLUK VE ŞUURSUZLUK ÖRNEĞİDİR"

Muğla Akbelen'de FETÖ ve PKK iltisaklı kriminal tiplere eylem alanı açan, sözde çevreci örgütlere çanak tutan, yasa dışı sol gruplarla kol kola girip olay çıkarmak için fırsat kollayan CHP yönetimi, siyasi komaya girmesine neden olan yüksek tansiyonu bir kanaldan Türkiye'ye yaymanın çabasındadır.

CHP Genel Başkanı'nın etrafı çevrelenmiş, aleyhine olacak şekilde çember gittikçe daralmışken Akbelen'de boy göstermesi başka bir sorumsuzluk ve şuursuzluk örneğidir."

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.