MEHMET GÜLHAN'A ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 

27 Temmuz 2023
MEHMET GÜLHAN'A ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 Geçtiğimiz günlerde Altın İş İnsanları ödülüne layık görülen Gülhan Emlak sahibi Mehmet Gülhan, ödülünü Antalya Emlakçılar, Oto galericiler ve İş takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar'dan almıştı. 

 Bugün gerçekleştirilen görüşmede Antalya emlak sektöründe gösterdiği başarılar ve müşteri memnuniyeti dolayısıyla Mehmet Gülhan'a Özel Kalite Belgesi takdim edildi. Mehmet Gülhan'a belgesini ANSEV Derneği başkanı Derya Reyhan takdim etti.

MEHMET GÜLHAN KİMDİR?
 23.03.1996 Isparta Keçiborlu Doğumlu olan Mehmet Gülhan Mürşide Er mumcu Adalet Meslek Lisesinden Mezun. 2015 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Bölümü 1. Sınıftayken 2016 yılında Gülhan Emlak işletmesini açarak hem okulunu bitirdi hem de 2016 yılından bugüne Emlak Ofisinde büyük başarılar elde etti.
Asla pes etmeden kendini yenileyerek Akdeniz bölgesine ismini duyurmaya karar verdi. Eylül ayında Antalya' ya açacağı yeni ofisi için çalışmalarını sürdüren Mehmet Gülhan, müşterilerine en iyi hizmeti ve en karlı yatırımları yönlendirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.