Hollywood yıldızı Eva Mendes, Sultan'ı yere göğe sığdıramadı

 

25 Temmuz 2023
Hollywood yıldızı Eva Mendes, Sultan'ı yere göğe sığdıramadı

Hollywood'un ünlü oyuncusu Eva Mendes, Türkan Şoray'ın hayranı olduğunu belirterek onu 'ikon' olarak nitelendirdi. Mendes'in paylaşımı Türk takipçileri arasında büyük ilgi gördü.

Hollywood'un yıldız oyuncularından Eva Mendes, yaptığı paylaşımla özellikle Türk takipçilerini şaşırttı. Güzel oyuncu Yeşilçam'ın Sultanı Türkan Şoray'ı "İkon" başlığıyla paylaştı.

"O BİR İKON"

Küba asıllı ABD'li oyuncu Eva Mendes, Türkan Şoray'ın 'Arım, Balım, Peteğim" filminden bir kesit paylaşarak, Türkan Şoray'a olan hayranlığını dile getirdi. Eva Mendes, paylaşımına "Sigara içmeyin ama üzgünüm. Türkan Şoray bir ikon. Ona bak ve keyfini çıkar" notunu düştü.

TÜRK TAKİPÇİLERİNİ MEST ETTİ

4 milyondan fazla takipçisi olan Eva Mendes'in paylaşımı özellikle Türk takipçileri tarafından büyük ilgi gördü ve paylaşım kısa sürede gündem oldu.

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.