Adana'daki 5.5 büyüklüğünde deprem

Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem anları güvenlik kamerasına yansıdı. 

25 Temmuz 2023
Adana'daki 5.5 büyüklüğünde deprem

Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Deprem sonucunda biri ahşap 3 evin kısmen yıkıldığı öğrenildi. Deprem, Adana merkez başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. İlçe merkezindeki deprem anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, can ve mal kaybına yönelik herhangi bir ihbar olmadığını belirtti.

Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5.5 büyüklüğünde deprem kentte panik yarattı. O anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinde ise vatandaşların panik içerisinde kaçıştıkları görülüyor.

ÇEVRE İLLER DE SALLANDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 08.44'de Adana'nın Kozan ilçesinde 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 11,27 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Adana merkez başta olmak üzere Osmaniye, Mersin ve Kahramanmaraş'tan da hissedildi.

BİR DEPREM DAHA OLDU

Sabah saat 9 sularında meydana gelen depremin ardından artçı sarsıntılar gerçekleşti. Saat 10.57'de ise Kozan 4.4'lük depremle sarsıldı.

PANİK ANLARI ANBEAN KAMERADA

Depremler kent merkezi ve çevre ilçelerde paniğe neden oldu. Vatandaşlar evlerinden ve işyerlerinden kendilerini sokağa attı. O anlara ilişkin de görüntüler de servis edildi.

Kaynak: İHA

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.