PKK/KCK-YPS Türkiye Sorumlusu Yakalandı

PKK/KCK-YPS Türkiye Sorumlusu Özgür Şoreş Kod Özgür Alparslan, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) saha ajanları tarafından etkisiz hale getirildi. 

22 Temmuz 2023
PKK/KCK-YPS Türkiye Sorumlusu Yakalandı

MİT tarafından, 2019 yılı itibariyle PKK/KCK-YPS Türkiye Sorumlusu olduğu tespit edilen Özgür Şoreş Kod adlı Özgür Alparslan’ın, Türkiye'de sivil halkın günlük yaşamını sabote etmek ve kaos oluşturmak amacıyla eylem planlamalarında bulunduğunu öğrenildi.

PKK/KCK-YPS Türkiye Sorumlusu Özgür Alparslan etkisiz

Bu çerçevede saha ajanlarını özel olarak görevlendiren MİT, Özgür Şoreş Kodun Murat Karayılan’dan bizzat aldığı talimat doğrultusunda yeni bir eylem arayışında olduğunu ve Türkiye içerisine patlayıcı malzeme ve örgüt mensubu aktarmaya çalıştığı ve eylemi bizzat yönetmek istediği bilgisini edindi. Eylem gerçekleştirmek için Irak’ın Gare alanından ayrılan Özgür Şoreş Kod Özgür Alparslan nefes kesen bir takip sonrasında eylemlerde kullanacağı teröristlerle birlikte etkisiz hale getirildi.

PKK/KCK-YPS Türkiye Sorumlusu Özgür Alparslan etkisiz

“150 bin hektardan fazla ormanın yanmasına sebep oldu”

Öte yandan, 28 Temmuz 2021’de Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan, Muğla, Mersin ve Hatay’da toplam 150 bin hektardan fazla ormanın yanmasına sebep olan eylemlerin talimatının Ateşin Çocukları İnisiyatifi kurucusu Özgür Şoreş Kod Özgür Alparslan’ın bizzat verdiği ve eylemleri anlık olarak takip ettiği de MİT saha ajanları tarafından tespit edildi.

 

KAYNAK İHA

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.