Antalya’da Uyuşturucu Operasyonu Düzenlendi

"Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapan kişilere karşı çalışmaları aralıksız devam ediyor. " 

13 Temmuz 2023
Antalya’da Uyuşturucu Operasyonu  Düzenlendi

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapan kişilere karşı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yapılan istihbarat çalışmaları sonucu harekete geçen jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda 68,2 kilogram eroin ve uyuşturucu yapımında kullanılan aletler ele geçirdi.


Vatandaşların huzur ve güvenliği için operasyonlarına hız kesmeden devam eden Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekipleri başarılı operasyonlarına bir yenisini ekledi.

Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan jandarma ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen istihbarat çalışmaları neticesinde Kepez İlçesi Baraj Mahallesi’nde şüpheli M.O. ve H.S. isimli şahısların kiraladıkları evde eroin üreterek piyasaya süreceklerinin bilgisi alınması üzerine harekete geçildi.


Şüpheli Şahısların Evinde ve Araçlarında Arama Yapıldı
Şüpheli şahısların kullandıkları araç ve ikametlerine 12.07.2023 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda; 68,2 kilogram eroin, 3 adet hassas terazi, 1 adet öğütücü makinesi, 6 adet renklendirici jel, 2.000 adet şeffaf poşet ve 2 adet cep telefonu ele geçirildi.


2 Şüpheli Gözaltına Alındı
Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamanın sonunda olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda şüpheli şahıslar gözaltına alınmış olup, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceği vurgulandı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.