MURATPAŞA’DAN LGS BAŞARISI

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin destek eğitim kurs merkezlerinde yoğun bir programla Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan 107 öğrencinin 27’si, yüzde 25’lik dilim içinde yer aldı. 

04 Temmuz 2023
MURATPAŞA’DAN LGS BAŞARISI

 Muratpaşa Belediyesi’nin 3 mahallede bulunan destek eğitim kurs merkezlerinde geride kalan eğitim ve öğretim yılında 8’inci sınıfa 111 öğrenci devam etti. Ücretsiz olan Zeytinköy, Ermenek ve Memurevleri destek eğitim kurs merkezlerinden 107 öğrenci ise 4 Haziran’da yapılan LGS sınavında ter döktü. Tercih döneminin başladığı LGS’de, Muratpaşa öğrencilerinin 5’i, yüzde 5’lik dilim içinde yer alırken toplam 27 öğrenci yüzde 25’lik dilime girme başarısı gösterdi.

 Başarılı öğrenciler, Antalya TOBB Fen Lisesi, Dr. İlhami Tankut Anadolu Lisesi gibi Antalya’nın en iyi okulları arasından tercih yapma şansına sahip oldu. Muratpaşa Belediyesi’nin 2014’te açtığı Zeytinköy, Ermenek ve 2017’de hizmete giren Memurevleri Destek Eğitim Kurs Merkezi, 19 Temmuz’da sona erecek tercih döneminde rehberlik hizmeti de verecek.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.