DOĞAN HIZLAN KÜTÜPHANESİ’NDE BABALAR GÜNÜ’NE ÖZEL ETKİNLİK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğan Hızlan Kütüphanesi tarafından Babalar Günü dolayısıyla “Sevgili Babacığım: Mektup Atölyesi Etkinliği” düzenledi. 

14 Haziran 2023
DOĞAN HIZLAN KÜTÜPHANESİ’NDE BABALAR GÜNÜ’NE ÖZEL ETKİNLİK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Anneler Günü’ne özel düzenlediği etkinlikten sonra Babalar Günü için de anlamlı bir etkinlik düzenledi. Doğan Hızlan Kütüphanesi'ndeki renkli etkinlikte çocuklar için mektup atölyesi aktivitesi gerçekleştirdi.

KAHRAMAN BABALARA HEDİYE HAZIRLADILAR 

13 -17 Haziran tarihleri arasında devam edecek etkinliğin ilk gününde çocuklar babalarına armağan etmek için kitap ayracı yaptı. Minik eller renkli kalemlerle resim çizerek ve boyama yaparak kitap ayraçlarını süsledi. Daha sonra çocuklara sevgi dolu bir baba-çocuk iletişimi için ipuçları ve birbirini anlamakla ilgili mesajlar veren hikâyeler okundu. Mektup atölyesinde ayrıca çocuklara unutulmaya yüz tutan mektup türü hakkında bilgi verildi ve örnek mektup kâğıtları verildi. Etkinliğin sonunda, çocuklara babalarına hediye etmek üzere “Kahraman Baba Sertifikası” verildi. 

17 Haziran Cumartesi gününe kadar devam edecek olan etkinliğe katılmak isteyenler 238 52 71 ve 238 53 02 numaralı telefondan randevu alarak kayıt yaptırabiliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.