ESKİ BAKAN EROĞLU’NDAN BAŞKAN TÜTÜNCÜ’YE ZİYARET

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Kepez çok değişti, çok güzelleşti, muhteşem bir ilçe haline geldi.” dedi. 

12 Ağustos 2022
ESKİ BAKAN EROĞLU’NDAN BAŞKAN TÜTÜNCÜ’YE ZİYARET

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya programı kapsamında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti. Başkan Tütüncü, nezaket ziyaretinden dolayı Kepezliler adına Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tütüncü, “Allah razı olsun. Bugün Antalya ziyaretinizde eski dostlarınızdan birisi olarak bizleri de unutmayarak, bizlere de kıymet verdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Zatıaliniz Türkiye’nin uzunca dönemine eserleriyle, izleriyle damgasını vurmuş çok önemli bir büyümüzdür. Özellikle İstanbul’un, susuz İstanbul olduğu yıllarda başlayarak İSKİ’de vermiş olduğunuz o azimle, kararlılıkla yapılan çalışmalar sizi İstanbul tarihine bambaşka bir şekilde geçirdi. İstanbul tarihinde herkes bilmelidir ki,  bu kente su getiren iki tane çok güzel isim vardır.  Birisi Mimar Sinan, biriside Sayın Cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığı döneminde zatıaliniz… Biz susuz İstanbul’u yaşadık. İstanbul’dan mezun olmam sebebiyle susuz İstanbul’u biliyoruz. Ve sizin İSKİ genel müdürlüğünden başlayarak, hizmetlerinizin ne kadar mühim olduğunu, ne kadar kıymetli olduğunu gayet iyi biliyoruz. Daha sonraki genel müdürlük görevleriniz, bakanlık görevlerinizde her birisi iftihar vesilesi olan nice eserler… Ve sizi unutmayacağımız o toplu açılışlarda sayıların arkasına gizlenmiş o çok büyük eserlerle sizleri hatırlayacağız. Şehrimize de çok büyük hizmetleriniz oldu. 650 kilometrelik bir satıhta adeta nazar boncuğu gibi eserleriniz bulunmakta… Bundan dolayı da Antalyalılar olarak ayrı bir iftihar duyduğumuzu ifade etmek isteriz. “ diye konuştu.

KEPEZ MUHTEŞEM BİR İLÇE OLDU

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da, “ Başkanımız, 3 dönemdir belediye başkanı… Halkın çok sevdiği dinamik bir başkanımız. İlçe yönetimimiz ile burada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle bugün Kepez’e gelmeyi arzu ettim. Başkanımız AK Partinin kuruluşundan, gençlik kolları genel başkanlığı döneminden itibaren benim eski bir dostumdur. Birlikte çok çalışmalar yaptık. Kepez çok değişti, çok güzelleşti muhteşem bir ilçe haline geldi. Emeklerinize gönülden çok teşekkür ediyorum.“ dedi. Kendisinin DSİ Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya’ya ayrı bir önem verdiğini de dile getiren Eroğlu, “Bize şu talimatı vermişti; ‘Antalya için ne gerekiyorsa yapacaksınız. Antalya bizim gözbebeğimiz.’  Bende ilk stajımı burada yaptığım için Antalya’ya vefa borcum vardı. Burada taşkın problemlerini çözdük. O kadar çok göletler ve barajlar yaptık ki. Bizden önce baraj var mıydı? Biz 21 tane dev baraj, 3 gölet yapmışız. Şuanda temelini attığımız bitmek üzere olan 9 baraj, 3 gölet var. Yaklaşık 500 bin dekar araziyi suladık ki, şuanda yılda çiftçimizin cebine ilave olarak 1 milyardan fazla para giriyor. Çünkü su olunca bereket oluyor. Antalya sadece turizmle anılmıyor, dünyayı besleyen şehir neresi Antalya… Bu konuda hükümetimiz ne gerekiyorsa yaptı ve yapacak. Manavgat’ın 30 kilometre doğusuna ve batısına suyu biz  verdik. Karacaören Barajı da bitmek özere… Gelecekte 2070-2080 yılına kadar Antalya’nın su problemi olmayacak. Antalya büyüyor gelişiyor. Antalya’ya ne yapılırsa az bile… “ diye konuştu.

ANTALYA ANTALYA OLALI BÖYLE YATIRIMLAR GÖRMEDİ

“AK Partinin her yerde izi var.” diyerek sözlerine devam eden Eroğlu,  “Türkiye’de en büyük yatırımlar Antalya’ya yapılmıştır. Antalya Antalya olalı böyle yatırımlar görmedi. Antalya’da bugün eksik bir şey varsa o da hızlı trendir. Bununla ilgilide çalışmalar devam ediyor. Antalya’ya hızlı treni yaparsa AK Parti yapar.” dedi.  Konuşmaların ardından Başkan Tütüncü, Eroğlu’na Milli Takımın ilk  formasını hediye etti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün makamında gerçekleşen ziyarete AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve ilçe teşkilatı da katıldı.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.