BAŞKAN TÜTÜNCÜ, KEMER’DE

Başkan Tütüncü, Kemer’de Gönül birlikteliğini pekiştirmek ve sevgi dolu bir vakti paylaşmak amacıyla Antalya’nın ilçelerini ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaret turunu Kemer’de sürdürüyor. Başkan Tütüncü, “Kapı kapı gönüller araladığımız güzel bir günü Kemerli hemşehrilerimizle geçiriyoruz” dedi. 

03 Haziran 2022
BAŞKAN TÜTÜNCÜ, KEMER’DE

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’nın Kemer ilçesini ziyaret etti. Antalya’nın batısından doğusuna koşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türk turizminin en önemli merkezlerinden biri haline gelen Kemer ilçesinde hemşehrileriyle sevgi dolu vakitleri paylaştı. AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta ve ilçe teşkilatı ile beraber ilk olarak,  hasta ziyaretinde ve ardından da taziye ziyaretinde bulundu. Kemer Huzur Camiinde kılınan öğle namazından sonra sanayi esnafı ile bir araya geldi. Esnafı tek tek gezdi, hal hatır sordu, ‘hayırlı işler’ dileklerini iletti. Başkan Tütüncü’ye sanayi esnafı ziyaretinde Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Akın eşlik etti.

Esnaf gezisinin ardından Başkan Tütüncü, Kemer Esnaf Odası Başkanı Bolat Ünsal’ı makamında ziyaret etti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gün boyu devam edecek Kemer ziyaretinde Halk Eğitim Sergisi ve Kermesini gezecek, Kemer Turistik Oteller ve İşletmeciler Birliği’ni(KETOB), Liman Caddesi esnafını, MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara’yı, AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta’yı ziyaret edecek. Tütüncü, Kemerlilerin evlerine de konuk olacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.