BİSİKLET YOLLARI KEPEZ’E ÇOK YAKIŞACAK

Bisiklet yolları Kepez’e çok yakışacak Kepez Belediyesi’nin hareketli ve sağlıklı bir yaşam için ilçeye kazandırdığı 19 kilometre kesintisiz bisiklet parkuru, “Ödüllü Yavaş Bisiklet Sürme Yarışı” ile 29 Mayıs Pazar günü saat 17.00’da açılıyor. 

27 Mayıs 2022
BİSİKLET YOLLARI KEPEZ’E ÇOK YAKIŞACAK

Sağlıklı bir yaşam ve alternatif ulaşım aracı olan bisiklet kullanımını yaygınlaştırmaya yönelik çalışmalar yapan Kepez Belediyesi,  ilçenin doğu ve batı mahallelerini bisiklet yolları ile birbirine bağladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ilçeye bisiklet yolları kazandırma müjdesinin ardından ulaşıma, sağlığa ve çevreye iyi gelecek bisiklet yollarının yapımı hız kazandı. Kepez Belediyesi,  bisiklet yollarını ilk etapta; Kır Çiçeği Caddesi, Yeşiltepe Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi, Gündoğdu Mahallesi, Alparslan Türkeş Bulvarı, Baraj Mahallesi, Habibler Mahallesi Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi’ne kazandırdı. Kepez’in dört bir yanına bisiklet yolları inşa edebilmek için çalışan Kepez Belediyesi, ilçeye kazandırılan kesintisiz bisiklet yolunun 19 kilometrelik kısmını bisiklet severlerin hizmete açıyor. Kepez Belediyesi’nin hareketli ve sağlıklı bir yaşam için ilçeye kazandırdığı 19 kilometre kesintisiz bisiklet parkuru, “Ödüllü Yavaş Bisiklet Sürme Yarışı” ile 29 Mayıs Pazar günü saat 17.00’da açılıyor.  Alparslan Türkeş Bulvarında( Masa Dağı) gerçekleşecek açılışın ardından, hizmete kazandırılan bisiklet yolunda bisiklet turu ve “Ödüllü Yavaş Bisiklet Sürme Yarışı” gerçekleştirilecek. Katılımcılara ışıklı güvenlik bileği, dereceye giren birinciye bisiklet, ikinciye bisiklet kaskı ve üçüncüye eldiven hediye edilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.