BUKET GÜLER KONYAALTI’NDA HABERİN ARDINI ANLATACAK

Gazeteci yazar Buket Güler, ‘haberin ardında’ neler yaşandığını 28 Mayıs Cumartesi günü Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki söyleşide anlatacak. 

24 Mayıs 2022
BUKET GÜLER KONYAALTI’NDA HABERİN ARDINI ANLATACAK

 Konyaaltı Belediyesi, ekranların sevilen yüzü Buket Güler’i 28 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’de ağırlayacak. Güler, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek söyleşi ve imza günü etkinliği kapsamında sevenleriyle buluşarak, haberin ardında neler yaşandığını aktaracak. “Stüdyonun karanlık tarafın hangi cümlelerin saklandığını, saçlarımın rüzgara nasıl kapıldığını benden dinleyin istedim” diyerek yola çıkan Buket Güler, söyleşisinde haberin ardında yaşananları anlatacak. Güler, haberlerin arkasındaki derin hikayeleri derleyip hazırladığı ‘Hiç Tanımadım Hiç Unutmadım’ kitabını da sevenleri için imzalayacak. Etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.