BAŞKAN BÖCEK SERİK’TE

STK, muhtar ve vatandaşlarla buluştu iftar yaptı 

16 Nisan 2022
BAŞKAN BÖCEK SERİK’TE

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Serik’te bir dizi ziyaret ve toplantılar gerçekleştirdi. Başkan Böcek, tarım ve turizm ilçesi Serik’te yapılması gereken ne varsa yapacaklarını söyledi. 

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ramazan Ayı kapsamında düzenlenecek ilçe iftar programları kapsamında Serikli vatandaşlarla iftar yaptı. Başkan Böcek iftar öncesi Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ı ziyaret etti. 

Aputkan, “Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilen maddeyle ilçemizin ihtiyacı olan hastane alanını Serik’e kazandırmış olduk. Maddeyi bekletmeden gündeme alan Başkan Muhittin Böcek’e ilçemize verdiği destek için teşekkür ederim” dedi. 

SERİK ÖNEMLİ BİR İLÇEMİZ

Başkan Aputkan’a ev sahipliği için teşekkür eden Başkan Böcek, tarım ve turizmin bir arada olduğu Serik’in Antalya için son derece önemli ilçelerden biri olduğunu söyledi. 

Antalya’nın bütün ilçelerini ziyaret ettiğini ve kimseyi ötekileştirmeden yapılması gerekenleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Böcek, hem tarım hem de turizm faaliyetlerinin yoğun olarak yapıldığı Serik’te yapılması gereken ne varsa yapacaklarını söyledi. 

STK TEMSİLCİLERİ VE MUHTARLARLA BULUŞTU

Başkan Böcek, Başkan Aputkan’ı ziyaretinin ardından Serik Belediyesi Toplantı Salonu’nda ilçede bulunan Sivil Toplum Örgütleri’nin temsilcileri ve Serikli muhtarlarla bir araya geldi. CHP İL Başkanı Nuri Cengiz, CHP ve İyi Parti Serik İlçe Başkanları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları ile birlikte 

Serik’in 66 mahallesinin sorunlarını dinleyen Başkan Böcek, 3 yılda yapılan çalışmaları özetledi. Planlı, kurallı, kimlikli kent için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Böcek, “913 mahalle muhtarımızla 19 ilçemizde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ulaşımdan, çevreye, sağlıktan, sosyal hizmetlere, tarımdan, kültüre, alt ve üst yapı olmak üzere çalışmalarımıza aynı azim ve kararlılıkla devam ediyoruz” dedi.

DÜĞÜN SALONUNU BİTİRECEĞİZ

Serik’te yapımı devam eden Serik Kültür Merkezi ile ilgili bilgi veren Başkan Böcek, ekonomik sıkıntının müteahhitlerin çalışmalarını etkilediğini söyledi. Kültür Merkezi ile müteahhitle toplantı yapacaklarını belirten Başkan Böcek, “Pandemi süreci, ardından yangın, şimdi de kriz var. Bazı ilçelerimizde yapacağımız yerlere müteahhitler ihalelere giremiyor. İhaleyi almışlar. Ancak demir 3 lira iken şimdi yüksek fiyat olması nedeniyle bırakmak istiyor. Biz yine de sırasıyla yapmamız gerekenleri yapacağız. Düğün salonunun 3-4 ay içinde müjdesini vereceğiz” şeklinde konuştu.  

TALİMAT VERDİ

Muhtarların yol ve sıcak asfaltla ile ilgili taleplerini de dinleyen Başkan Böcek, yakın zamanda gerçekleştirilecek ihale ile asfalt taleplerinin de sırasıyla karşılanacağını söyledi. Başkan Böcek muhtarlardan gelen talepler üzerine Serik’in 66 mahallesinde bulunan mezarlıklarda bakım ve onarım yapılmasını, yürüyüş yolu, tel örgüsü, namaz yeri gibi eksiklerin giderilmesi talimatını verdi.

İFTAR YAPTI

Başkan Böcek, daha sonra CHP İlçe Başkanı Yusuf Dinç ve İYİ Parti İlçe Başkanı Kadir Bodur’u ziyaret etti. Serik esnafını da ziyaret edip hayırlı işler dileyen Başkan Böcek 

 

daha sonra,  STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarla Serik Cumhuriyet Meydanı’nda iftar yaparak, Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olmasını diledi. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’ın da katıldığı iftar yemeğinde konuşan Başkan Böcek, görev süresinin 3 yılını doldurduğunu geride kalan 2 yılda da vatandaşın hizmetinde olmayı, aynı azim ve kararlılıkla çalışmayı sürdüreceğini söyledi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.