KEPEZ’İN KIZLARI LİGİNİN DEVLERİNE KAFA TUTUYOR

İlk kez süper lig ölçeğinde parke deneyimi yaşayan Kepez Belediyesi Antalya 07 Basketbol Takımı, liginin devleriyle boy ölçüşmeye başladı. 

12 Nisan 2022
KEPEZ’İN KIZLARI LİGİNİN DEVLERİNE KAFA TUTUYOR

 Kızlar Basketbol Gençler Ligi'nde (BGL) ilk kez Süper Lig ayarında oynayan Kepez Belediyesi Antalya 07 Basketbol Takımı, liginin devleriyle boy ölçüşmeye başladı. Süper Lig takımlarının altyapı takımlarına deneyim kazandırmak amaçlı başlatılan ligde ter döken Kepez'in kızları, yenilseler bile gösterdikleri gelişimleri ve mücadeleleriyle hem taraftarlarından hem de kulüp yönetiminden takdir aldı.

BAŞKANDAN ALKIŞLI TEBRİK

Geçen hafta Beşiktaş'a deplasmanda 2 sayı farkla (60- 58) yenilen takım, bu hafta karşılaştığı Fenerbahçe maçını da 9 sayı (61- 70) farkla kaybetti. Ancak sezonun ilk maçlarına göre büyük ilerleme gösteren takımı, Kepez Belediyesi Kulübü Başkanı Hakan Çatal tebrik edip alkışladı. Maç sonunda salona inip oyuncularıyla konuşan Çatal, ''Özgüven açısında yükselme görüyoruz. Top paylaşımı, hücumlardaki top kullanmanız çok gelişmiş. Demek ki gelişim ligi düzenlenmesinin amacı buymuş ve biz amacımıza ulaşıyoruz. Biz izleyici olarak memnun kaldık. Gelecek sezonlarda çok daha farklı oynayacağınıza inanıyorum'' diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.