MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN AKM, SARILAR ve TAŞAĞIL’DA İFTAR

Manavgat Belediyesi, kentteki birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının pekişmesi amacıyla Ramazan ayında iftarlarda halkla buluşma geleneğini sürdürüyor. Her gün Atatürk Kültür Merkezi’nde 5 bin kişiye iftar veren Başkan Şükrü Sözen, aynı zamanda Sarılar ve Taşağıl Mahallelerinde düzenlediği iftar yemeklerinde halkla bir araya geldi. 

08 Nisan 2022
MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN AKM, SARILAR ve TAŞAĞIL’DA İFTAR

HEM AKM’DE HEM MAHALLELERDE

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, her akşam düzenlenen iftar yemeklerinde Manavgat halkıyla bir araya gelip, Ramazan coşkusunu gençler, büyükler ve çocuklarla paylaşmaya devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi önündeki iftar çadırlarında her gün 5 bin kişiye düzenli olarak iftar yemeği verilirken, Manavgat’ın büyük mahallelerinde aynı anda iftar çadırları kuruluyor. Manavgat Belediyesi son olarak kentin en fazla nüfusa sahip Sarılar Mahallesi ve Taşağıl Mahallesi’nde iftar çadırları kurarak, buralarda da 5 biner kişiye iftar yemekleri verdi.

PROTOKOL DE KATILDI

Özelikle büyük mahallelerde kurulan iftar çadırlarına, mahalle halkı büyük ilgi gösterdi. Mahallenin büyükleri, gençleri, çocukları Sarılar ve Taşağıl Mahallelerindeki iftar yemeğine akın attı. Üstü kapalı Pazar yerlerinde verilen yemeklere Başkan Şükrü Sözen ve eşi Hatice Sözen de katılarak vatandaşlarla sohbet etme imkanı buldu. İftar yemeklerine CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, MATSO Başkanı Seydi Göngör, mahalle muhtarları da katılarak birlik ve beraberlik içerisinde oruçlarını açtı. Başkan Sözen, hem misafirlerle, hem vatandaşlarla tek tek ilgilenirken, ailelerle bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

 

HALKIN İMKANLARI

Kuran tilavetinin okunup, ellerin dualar için açıldığı iftar yemeği, afiyet, mutluluk ve huzur içinde tamamlandı. Manavgatlılar, Atatürk Kültür Merkezi önünde her gün, büyük mahallelerde de belirli günlerde devam eden iftar yemeklerinde halkı buluşturduğu için Başkan Sözen’e teşekkür etti. Başkan Sözen, “Ramazan ayı, birlik, beraberlik ve paylaşım ayıdır. Ramazan ayında aynı anda kentin birkaç bölgesinde halkımızla bir arada olmaya gayret ediyoruz. Birlik; beraberlik içinde iftarımızı yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Paylaştığımız bu imkanlar, halkın kendi imkanlarıdır. İftar yemeklerimize katılarak bizi onurlandıran tüm Manavgat halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.