KONYAALTI’NDA ÇOCUKLAR FİDAN DİKİMİNİ ÖĞRENDİ

Konyaaltı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Fidan Üretim Merkezi, minik öğrencilere kapılarını açtı. Tesisteki uzmanlar, öğrencilere fidan dikim süreci ile ilgili bilgi verdi. 

22 Mart 2022
KONYAALTI’NDA ÇOCUKLAR FİDAN DİKİMİNİ ÖĞRENDİ

 Konyaaltı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Fidan Üretim Merkezi, minik öğrencilere kapılarını açtı. Çocuklarda doğa ve çevre bilinci olması için yapılan etkinlikte, merkezdeki uzmanlar, öğrencilere fidan dikim süreci ile ilgili bilgi verdi. Tohumun toprağa ekimi ve devamındaki işlemler ile ilgili kısa bir eğitim alan çocuklar, bu işlemi kendileri uygulayarak, hem yeni şeyler öğrendi hem de eğlendi. Kalabalık öğrenci grubunu fidan üretim tesisinde gezdiren belediye çalışanları, her fidanın ekimini ve gelişim sürecini çocuklara anlattı. Etkinlik sonrasında, öğrencilerin kendi çabaları ile diktikleri fidanlar çocuklara hediye edildi. Hediyeler için çok mutlu olan çocuklar, fidanlarını büyütüp gerekli bakımları yapacaklarını söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.