KEPEZ’DE ÖZEL ÇOCUKLARA OFFROAD TURU

Kepez Belediyesi’nin katkılarıyla Dünya Otizm Farkındalık Günü öncesinde otizm ve down sendromuna dikkat çekmek amacıyla özel çocukların ve ailelerinin katıldığı offroad turu düzenlendi. 

21 Mart 2022
KEPEZ’DE ÖZEL ÇOCUKLARA OFFROAD TURU

 Kepez Belediyesi, Akdeniz Otizm Spor Kulübü ve Hard Off-Road işbirliğince güzel bir etkinliğe imza atıldı. Dünya Otizm Farkındalık Günü öncesinde otizm ve down sendromuna dikkat çekmek amacıyla özel çocukların ve ailelerinin katıldığı offroad turu düzenlendi. Dokuma Offroad Yarış pistinde gerçekleşen offroad turu öncesinde Hard Off-Road ekibinin profesyonel sürücüleri offroad hakkında bilgilendirme sağladı. Can güvenliği için emniyet kemerinin önemini hatırlatan offroad ekibi çocuklara araç içindeki pozisyonları hakkında açıklamalar yaptı. Parkura başlayan araçlar dik rampalarda ve su dolu kanalardan geçiş yaparken aileler ve çocuklar adrenalini yüksek dakikalar yaşadı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.