E-SPOR TUTKUNLARI KEPEZ’DE BULUŞUYOR

Antalya’nın ilk E-Spor Festivali, 19-20 Mart 2022 tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. Antalya E-SPOR FEST’te, ziyaretçilere Playstation, VR, Mobile Game, Oyun Bilgisayarı, simülasyon alanları gibi çeşitli deneyimler ücretsiz sağlanacak. 

15 Mart 2022
E-SPOR TUTKUNLARI KEPEZ’DE BULUŞUYOR

Kepez Belediyesi’nin himayesinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve ÜniAk Antalya işbirliğiyle Antalya E-SPORFEST düzenleniyor. Antalya’nın ilk E-Spor Festivali, 19-20 Mart 2022 tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. Festivalde, E-Spor tutkunları bir çok ünlü oyunu oynama imkanı bulacak.  Antalya E-SPORFEST’te, Playstation, VR, Mobile Game, Oyun Bilgisayarı, simülasyon alanları gibi çeşitli deneyim alanları yer alacak. Üniversiteli ve lisesi gençlerin ağırlıklı olarak ilgi göstermesi beklenen festival, 11.00 ile 19.00 saatleri arasında çekilişler, sürpriz hediyelerle oyun severleri buluşturacak. Etkinlik, ücretsiz gerçekleştirilecek.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.