BAŞKAN UYSAL’DAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yıl dönümü dolayısıyla Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinde (ASSİM) düzenlenen törende “Geleceğimizi, birlik, beraberlik içinde çocuklarımız için en verimli şekilde tanzim ederiz diye temenni ediyorum” dedi. 

28 Şubat 2022
BAŞKAN UYSAL’DAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Başkan Uysal, Antalya Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği’nin, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yılı dolayısıyla ASSİM’de düzenlendiği etkinliğe katıldı. Dernek Başkan Cemil Tonbul’un eşlik ettiği Başkan Uysal, fuayede düzenlenen kokteylde dernek üyeleri ve davetlilerle sohbet etti.

Başkan Uysal, kokteylin ardından düzenlenen törende, “Trabzon'umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde bir arada olmaktan, aranızda olmaktan onur duyuyorum. Bizim birlik ve beraberlik içinde olmak mecburiyetimiz var” dedi. Geleceği aydınlatmak için millet olarak seferberlik halinde olunması gerektiğini dile getiren Başkan Uysal, şöyle konuştu:

“İşte bu binaları, sizlerin vergileriyle bunun için yaptık. Burada her derneğimiz var. Derneklerimiz, insanlarımız hemhal oluyor, kaynaşıyor, derdini, tasasını, sevincini, kederini paylaşıyor. Onun dışında burada bir kanat da inovasyon merkezi. Nüfusu büyük olan ülkeler, ancak teknolojiyle, yazılımla, dijital çağın getirdiği ürünleri üreterek ve satarak para kazanıyor. İşte inovasyon merkezimiz o işe yarıyor. Buluşu olan, icadı olan altı çocuğumuza orada oda verdik. İnanın dört tanesi şirkete dönüştü, satış yapıyor. Burası sizin vergilerinizle yapılmış bir birlik, beraberlik merkezi, milletimizi kaynaştırma merkezi, milletimizin ihtiyacı olan gelecekle ilgili ufuk turu yapma merkezi.”

Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yılı vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilere saygı, sevgi, minnet ve hürmetlerini ileten Başkan Uysal, “Geleceğimizi, birlik, beraberlik içinde çocuklarımız için en verimli şekilde tanzim ederiz diye temenni ediyorum” dedi.

Diğer konuşmaların ardından tören, kemençe eşliğinde horonla devam etti.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.