KIRCAMİ’DE GÖZLER ANKARA'DA

Kırcami Bölgesi Geliştirme, Güzelleştirme Kültür ve Yardımlaşma Derneği (KIRYADER) Başkanı Mustafa Ayanoğlu: Kırcami halkının ve derneğimizde görev alan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın büyük duyarlılık göstererek takip ettiği imar konusunda mutlu sona yaklaşıyoruz. 

04 Şubat 2022
KIRCAMİ’DE GÖZLER ANKARA'DA

 Dört gözle Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 1/100 binlik plan onayını bekliyoruz. Sn. Bakan Murat Kurum’un bu konuda hassasiyetini göstererek gerekli onayı vereceğine inancımız tam. 
Bu konuda bütün siyasi partilerimize Kırcami imarı konusunda vermiş oldukları destek ve hassasiyet için teşekkür ediyoruz.
  Bilindiği üzere yaklaşık 40 yıldır Kırcami halkı imar planı bekliyor; en son imar planlarımız ruhsat aşamasına geldikten sonra istinaf mahkemesince 1/100 binlik planın eksikliği nedeniyle bozuldu, iptal edildi. 1/100 binlik plan yaklaşık bir buçuk ay önce Büyükşehir Belediyesi tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sunulmuştur. 
 Sayın bakandan bir an önce planı onaylamasını bekliyoruz, onayın hemen arkasından da eski planımızın ana esasları korunarak Büyükşehir Meclisi’nden ve Muratpaşa meclisinden planlarımızın ivedilikle geçmesini bekliyoruz, 40 yıl kaybettik daha fazla zaman kaybetmek istemiyoruz, bütün yetkili makamları göreve davet ediyoruz...
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.