KBT’den çocuklara yarıyıl tatili hediyesi

Kepez Belediyesi sömestir tatilinde çocukların kültürel ve kişisel gelişimine katkı sağlamak için Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde 26-27-29-31 Ocak ve 2 Şubat Çocuk Tiyatrosu etkinliği düzenliyor. 

25 Ocak 2022
KBT’den çocuklara yarıyıl tatili hediyesi

Bu yıl çocuklar için perdelerini ‘Barışsın Dünya’ müzikli tiyatro oyunu ile açan Kepez Belediye Tiyatrosu(KBT), çok büyük ilgi gören oyunu sömestir tatilinde de çocuklarla buluşturuyor. Gürcan Koç’un yazdığı, Derya Bütev’in yönettiği müzikli tiyatro oyunu  ‘Barışsın Dünya’ perdelerini sömestir tatilinde sürekli açık tutacak. Oyunda günümüz dünyasında birçok bölgede süren savaşlar ve bundan etkilenen insanlar ve en çok etkilenen çocuklar anlatılıyor. Kepez Belediyesi Tiyatro Ekibinin çocukları ücretsiz buluşturduğu ‘Barışsın Dünya’ müzikli tiyatro oyunu, 26-27-29-31 Ocak ve 2 Şubat tarihlerinde saat 14.00’da Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde tiyatro seven tüm çocukları bekliyor. Kepez Belediye Tiyatrosu’nun ‘Barışsın Dünya’ müzikli tiyatro oyunu ‘Barışsın Dünya’ çocukları hem eğlendirecek, hem de keyifli dakikalar yaşatacak.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.