Atatürk ASFİM'de kayıtlar başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya Stadyumu'nun altında açtığı Atatürk ASFİM merkezi için kayıtlar başladı. Spor merkezine kayıtlar www.abbsporhizmetleri.com adresinden online yapılıyor. 

19 Ocak 2022
Atatürk ASFİM'de kayıtlar başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya Stadyumu’nun altında açtığı Atatürk ASFİM merkezi için kayıtlar başladı. Spor merkezine kayıtlar www.abbsporhizmetleri.com adresinden online yapılıyor.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları sağlıklı yaşam için ücretsiz spor kursları ile buluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM) bünyesinde Antalya Stadyumu’nun altında hizmete açılan Atatürk Spor Merkezi için kayıtlar alınmaya başladı.

ENGELLİLER DE FAYDALANABİLECEK

Erkekler ve kadınlara farklı günlerde ücretsiz hizmet verecek Atatürk ASFİM’de, fitness, step aerobik, reformer, zumba, savunma sanatı ve parkinson hastaları için egzersiz kursları düzenlenecek. Merkezden faydalanmak isteyen vatandaşlar www.abbsporhizmetleri.com adresinden online yapabilecek. Atatürk ASFİM’den engelliler ve parkinson hastaları için de özel kurslar gerçekleştirilecek. Kurslar 24 Ocak Pazartesi günü başlayacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.