Kepez'de yanan gecekondudaki eşyalarını kurtarmaya çalısan vatandaş hastahanelik oldu

Antalya'da gecekonduda çıkan ve bir anda tüm evi saran yangın evi küle çevirdi. Yangın sırasında ev içerisinde eşyalarını kurtarmaya çalışan ev sahibi Cemil Dürgen, ellerinde ve başında oluşan yanıklara rağmen dizlerinin üzerine çöküp gözyaşı döktü. Dürgen ile dumandan etkilenen oğlu tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. 

03 Ocak 2022
Kepez'de yanan gecekondudaki eşyalarını kurtarmaya çalısan vatandaş hastahanelik oldu

 Antalya'da gecekonduda çıkan yangında bir ev küle döndü. Yangında tüm eşyalarını kaybeden adam ise gözler dolarak "Her şeyim yandı, hiçbir şeyim kalmadı. Ben bittim abi" dedi. Eşyalarını kurtarmak isterken kafasında ve ellerinde yanıklar oluşan baba ile dumandan etkilenen oğlu, tedavi için hastaneye kaldırılırken, eşi ve diğer oğlu da kontrol amaçlı ambulansta tedavi gördü.

Yangın, saat 21.30 sıralarında Kepez ilçesine bağlı Beşkonaklar Mahallesi 4402 sokak üzerinde bulunan Cemil Dürgen'e ait gecekonduda çıktı. İşe gitmek için elektrikli ısıtıcıyı açan Dürgen, eşi Semire ve oğulları Kadir M. ile Semir M. ile birlikte bahçeye çıktı. Bu sırada bir anda evinin alevlerin sardığını gören aile, neye uğradığını şaşırdı. İhbarla birlikte olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aile reisi Dürgen, içeride yanan eşyalarını kurtarmak için eve girmeye çalıştı. Bir süre sonra sokağa gelen itfaiye ekipler, yangına müdahalede bulundu. Alevler 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına aldı.

"Ben bittim abi"Evinin küle dönüşünü gözleri dolarak izleyen Cemil Dürgen, "İşe gidecektim, elektrikli ısıtıcıyı açmıştım. 5 dakika içerisinde, ne oldu, bitti anlayamadım. Her şeyim yandı, hiçbir şey kalmadı. Ben bittim abi. Param, altınım her şey gitti. Ne olacak benim halim" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.