MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN AĞAÇLARA BAKIM

Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ırmak ve yol kenarlarında ki tüm parklarda ve refüjlerde ağaç bakım çalışmaları gerçekleştiriyor. 

10 Aralık 2021
MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN AĞAÇLARA BAKIM

Belediye ekipleri, ırmak kenarında bulunan ve kötü görüntüye sahip olan çalıları budayarak Manavgat ırmağının eşsiz güzelliğini vatandaşlarla buluşturdu. Ayrıca Manavgat Belediyesi, 106 mahalle genelinde dalları kuruyup düzensiz olarak büyüyen ağaçlara da budama çalışması gerçekleştirdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ağaç budama çalışmalarının rutin olarak devam edeceğini belirterek kent halkını doğal güzelliklerle ve yeşil alanlarla daha çok buluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü’müz tarafından yapılan çalışmalarla birlikte kent genelinde bulunan yeşil alanları en iyi şekilde korumaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın daha ferah bir doğa ortamında keyiflerince vakit geçirebilmesi amacıyla da bu tür çalışmalarımızı sıklıkla yapmaya devam edeceğiz. Belediyemiz, doğal güzelliklere gereken özeni göstererek Manavgat’ımızı güzelleştirmeye hızla devam edecektir” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.