Büyükşehir'den Engelliler Günü'ne özel program

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte engelli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi. 

03 Aralık 2021
Büyükşehir'den Engelliler Günü'ne özel program

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte engelli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi. 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle engelli bireyler ve ailelerine yönelik özel program düzenledi. Cam Piramit'te düzenlenen etkinlikte Konyaaltı, Muratpaşa, Kepez, Aksu ve Döşemealtı ilçelerinde eğitim gören engelli öğrenciler dans ve müzik gösterisi sundu. 
DERNEKLER KATILDI 
Etkinliğe Türkiye Sakatlar Derneği, Aktif Engelliler Spor Kulübü Derneği, Antalya İşitme Engelliler Derneği, 6 Nokta Körler Derneği, Engel Tanımayanlar Derneği, Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği, Antalya Görme Engelliler Spor Kulübü, Türkiye, Zihinsel Yetersiz Çocuk Yetişkinler ve Koruma Derneği, Özel Sporcular Gençlik ve Spor Derneği, Antalya Otistik Bireyler Derneği, ASAT Spor Kulübü, Engelsiz Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü, Döşemealtı İşitme Engelliler Futbol Kulübü, Engelsiz Hacettepe Gençlik Spor Kulübü Antalya İl Temsilciliği, Özel Gereksinimli Bireyleri Destekleme Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Şehit ve Gazi Aileleri ve Malulleri Dayanışma Derneği, Yansıma Özel Sporcular, Çölyak Derneği ve Batı Akdeniz Çölyak Derneği katıldı. 
ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ 
Özel günde engelli bireyleri yalnız bırakmayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ve İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran sevgi gösterileriyle karşılandı. Başkan Böcek, geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle buluşamadıklarını hatırlatarak, " Engel tanımayan çocuklarımızla beraber olmaktan çok mutluyum. Geçen sene bugün 3 Aralık’ta Akdeniz Üniversitesi’nden taburcu olduğum gündü. Bu özel çocuklarımız “Muhittin Amca sana hep dua ettik” dediler. Sizlere dualarınız için teşekkür ediyorum. Engellilerimizin, Antalya halkımızın ve STK’larımızın emrinde olmaya devam edeceğim. Sevgili çocuklarımıza gece gündüz demeden destek olan bütün anne babaların ellerinden öpüyorum. Engelsiz güzel günlerde buluşmak dileğiyle, sevgiyle kalın, Cumhuriyetle kalın, Atatürk’le kalın” diye konuştu. 
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER 
Başkan Böcek etkinlikte süper lige yükselerek kupa kaldıran ASAT Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile ASAT Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı oyuncularını tebrik ederek, hediye verdi. Dünya Engelliler Günü’ne özel hazırlanan programda engelli öğrenciler söylenen türküler, folklor ve dans gösterileri ile doyasıya eğlendi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.