BAHAR CANDAN KAVGALI OLDUĞU EBRU POLAT’TAN ÖZÜR DİLEYECEK Mİ?

Seyhan Soylu’nun moderatörlüğündeki Flash Tv’de yayınlanan, Ebru Polat, Nihat Doğan ve Bahar Candan’ın yorumculuk yaptığı ‘’Al Sana Haber” de bugün yine şok gelişme yaşandı. 

20 Kasım 2021
BAHAR CANDAN KAVGALI OLDUĞU EBRU POLAT’TAN ÖZÜR DİLEYECEK Mİ?

Geçtiğimiz günlerde Ebru Polat ve Bahar Candan, whatsapp grubu üzerinden büyük bir tartışma yaşamış, bu yazışmalar ifşa olmuş ve ikili arasında büyük gerginlik ekrana yansımıştı. Whatsapp grubu üzerindeki tartışma kulise de yansıyınca Ebru Polat; aynı zamanda program yapımcısı olan Seyhan Soylu’ ya “Ya o ya ben” diyerek rest çekmiş ve programa çıkmayacağını söyleyerek Flash Tv’ yi terk etmişti.  
İkili arasındaki gerginlik sürerken ve Ebru Polat yayına çıkmazken 19 Kasım tarihli yayında şok bir gelişme daha yaşandı. “AL SANA HABER” programı moderatörü ve aynı zamanda yapımcısı olan Seyhan Soylu bugün programa katılmadı. Programa yalnızca Bahar Candan ve Nihat Doğan katılırken şimdilik Seyhan Soylu ve Ebru Polat’ ın diğer programlara katılıp katılmayacağı kesinlik kazanmadı.
Program yorumcularından Nihat Doğan; “Maalesef programımızı iki kişi olarak açmak zorunda kaldık. Programımız üzerinde kara bulutlar çökmüş durumda. İzlenme rekorları kırdığımızdan dolayı rakip programlar tarafından nazarlara geldik. Üzerimizden gözler nazarlar eksik olmuyor. Yapımcımız Seyhan Soylu, yorumcumuz Ebru Polat bugün yok. Bahar Candan da son dakika geldi.” diyerek programın açılışını yaptı. Nihat Doğan daha sonra Ebru Polat ile tartışma yaşayan Bahar Candan’ a dönerek “ Ebru’ nun burada olmayışının sebebi seninle olan tartışman. Bunu da söyleyelim de seyirci de bilsin. Niye tartıştınız?” dedi. Bahar Candan ise; “Tamamen çekememezlik. Ama ben onun bugün kokusunu istiyorum. Bu yüzden onun kulisteki elbisesini giyerek programa katıldım. Ben bütün arkadaşlarımı seviyorum sadece bir tanesini değil. Seni seviyorum, Seyhan’ ı seviyorum, Ebru’ yu seviyorum, Tuğba’ yı da seviyordum o gitti zaten ama Ebru’ nun da gitmesini istemiyorum” diyerek ağlamaya başladı. Bunun üzerine Nihat Doğan “ Ebru senden bir özür dilemeni bekliyor” dedi.
Bahar Candan ekranlardan kavga ettiği ve programdan ayrılmasına sebep olduğu yorumcu arkadaşı Ebru Polat’ a seslenerek “Senden özür diliyorum Ebru abla. Lütfen geri dön” diyerek gözyaşlarına boğuldu. 
Nihat Doğan Seyhan Soylu’ nun programa gelmemesiyle ilgili olarak Bahar Candan’ a “Peki, Seyhan Soylu ile bir problemin var mı? Sizin kavgalarınız yüzünden mi gelmiyor? Sizden bıktı yayına çıkmayacak. Ama pazartesi burada olacak çünkü programımızın yapımcısıdır. Tabii ki o da bir insan o da alınıyor, kırılıyor” dedi. Bunun üzerine Bahar Seyhan, “Lütfen gitme sende, beni sensiz bırakma” diyerek Seyhan Soylu’ ya çağrıda bulundu.
Nihat Doğan 580 yılda bir olan ve 3,5 saat sürecek olan ay tutulmasının tüm dünyayı, insanlığı, ilişkileri etkilediğini söylerken araya Bahar Candan girerek “Yani şu anda yorumcu arkadaşlarımızın masada olmayışını ve bu gerginliklerin sebebinin ay tutulması olduğunu düşünüyorum” dedi.
Nihat Doğan da tüm bu yaşananları ay tutulmasına bağlayıp “Ebru direniyor, biz çağırıyoruz “ diyerek arayı yumuşatmaya çalışırken ay tutulmasının etkileri Bahar Candan’ ın üzerinde yeniden görülmeye başladı “Hayatım ben Kemalleri, İvanaları takmamış kadınım. Ebru’yu mu takacağım? Bahar Candan’ın Ebru’yu takması mümkün mü arkadaşlar, buna deliler bile inanmaz, güler geçer yani” diyerek kalem fırlattı ve başka bir tartışmanın fitilini ateşledi. İleri ki günlerde izleyicileri ve ekibi nasıl olaylar bekliyor olacak??

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.