Antalya Dostlar Meclisi DokumaPark’ta

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Dostlar Meclisine eski Dokuma Fabrikasının değişim ve dönüşüm sürecini anlattı, hem de tarihe ışık tutan fabrika alanına kazandırılan muhteşem eserleri gezdirdi. 

19 Kasım 2021
Antalya Dostlar Meclisi DokumaPark’ta

Antalya Dostlar Meclisi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ev sahipliğinde DokumaPark’ı gezdi. Tütüncü ve dostlar meclisi, günün ilk ışıklarıyla Dokuma fabrikasının memur yemekhanesinden dönüştürülen Emekliler Lokalindeki kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Antalya Dostlar Meclisi Başkanı Av. Kamile Gülgün Yıldırım ve dostlar meclisi üyeleri katıldı. DokumaPark’ın anılarının tazelendiği hoş kahvaltı sohbetinin ardından,  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün rehberliğinde Antalya Dostlar Meclisi, kültür ve sanat adasına dönüştürülen DokumaPark’ı gezdi.

KÜLTÜR VE SANAT ADASINI GEZDİLER

Heyet ilk olarak Dokuma Modern Sanatlar Galeri’sinde 29 Ekimde açılan “98. Yıla Özel 98 Eser Cumhuriyet Sergisi”ni gezdi. Tütüncü, sergiye katılan sanatçılar ve eserleri hakkında bilgi verdi. Antalya Dostlar Meclisi üyeleri, DokumaPark gezisini Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün kullandığı Bagi araçla devam etti. Cemil Meriç Kütüphanesi, Anadolu Oyuncak Müzesi, Dr. Burahanettin Onat Çocuk Kütüphanesi, Tren Kütüphanesi, Gecekondu Müzesi, Sahaflar Çarşısı ve El Emeği Çarşısını gezdiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.