MUHİTTİN BÖCEK’İN KUMLUCA BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarete İYİ Parti Kalkınma Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Aykut Kaya, Antalya İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Kazım Yılmaz, Mehmet Cengiz Büyükgebiz Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanı İsmail Oskay Kumluca CHP İlçe Başkanı Arif Kocacık, Kumluca İYİ Parti İlçe Başkanı Bekir Bircan, Kumluca meclis üyeleri ve muhtarları da katıldı. 

02 Kasım 2021
MUHİTTİN BÖCEK’İN KUMLUCA BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Muhittin Böcek, Mustafa Köleoğlu ve muhtarlarla sohbet ederek Kumluca’nın gelişimi ve kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını ve kırsaldan kalkınmayı desteklediklerini belirtti. 
Muhtarların dertlerini dinleyen ve Kadın muhtarlarla sohbet eden Muhittin Böcek hastalığı döneminde kaybettiği dokuz aylık dönemi telafi edeceklerini söyledi.
Mustafa Köleoğlu ile Kumluca hakkında sohbet eden Muhittin Böcek misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. 
Muhittin Böcek ‘’Sevgili kardeşim, Sevgili Başkanım Batı deyince akla Kumluca geliyor. Belediyemizi, başkanımızı, ilçe başkanlarımızı ziyaret edelim düşüncesiyle yola çıktık. Sonuna kadar sizlerin yanındayız aynı azim ve kararlılıkla devam ediyoruz.29 Ekim vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Daha aydınlık daha güzel günlere yaklaşıyoruz. Bu etkinlikleri Türkiye genelinde gerçekleştiren Mustafa Kemal’in askerlerine teşekkür ediyorum. Aydınlık günler yakındır. Yerel yönetim olarak sizlere teşekkür ediyorum. Yayla yolları, köy yolları dahil beş katını yapacağız. Kısa dönem içerisinde ittifakın il yönetimi, kadın kolları yönetimi ilçelerimiz dahil olmak üzere toplanacağız ve bugüne kadar neler yaptık ve neler yapacağımız konusunda konuşacağız’’ dedi. 
Mustafa Köleoğlu, ‘’Cumhuriyet coşkusunu haftanın beş gününü dolu dolu geçirdik en son akşam fener alayımızın ardından bir konserle de o coşkuyu Kumluca’mıza taşıdık. 2019’dan beri hep yanımızda siz vardınız. Biz o gücü bütün meclisimizle sizden aldık. Hastalığınız döneminde de bütün Kumlucalı Büyük ailemiz sizin için dua etti. Daha yapacağımız işler var biz daha önce yanımızda olduğunuz gibi tekrar yanımızda olacağınız biliyoruz. Kumluca’mızda çalışmalarımız devam ediyor. Yeni projelerle önümüzdeki günlerde Kumluca’mızın mutluluğu için adım adım ilerliyoruz. Onun için emin adımlarla devam ediyoruz. Bugün geldiğiniz içinde çok teşekkür ediyorum’’ dedi 
Ziyaret sonrası hep beraber Kumluca Belediyesi’nin önünde anı fotoğrafı çektirerek günü ölümsüzleştirdiler. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.