Muratpaşa’da 29 Ekim heyecanı

Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde kentin ana ulaşım akslarından Tekelioğlu Caddesi’ni Türk ve Atatürk bayraklarıyla donattı. 

27 Ekim 2021
Muratpaşa’da 29 Ekim heyecanı

Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde kentin ana ulaşım akslarından Tekelioğlu Caddesi’ni Türk ve Atatürk bayraklarıyla donattı. Cumhuriyet’in ilanının 98’inci yıl dönümü, ikinci öğrenci konukevinin açılışıyla karşılamaya hazırlanan Muratpaşa Belediyesi, kentin ana ulaşım akslarından Tekelioğlu Caddesi’ni Türk ve Atatürk bayraklarıyla donattı. Caddeye bakan apartmanlar boyunca uzanan bayraklarla Tekelioğlu Caddesi
kırmızı beyaz renklere büründü. Muratpaşa Belediyesi’nin ana hizmet binasına da kırmızı beyazlı bayraklar ve Atatürk posterleri asıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.