Şahin Aba'nın Ödülü Yerinde takdim edildi

16 Ekim'de düzenlenen Antalya'ya değer katan iş insanları ödül törenine iş yoğunlu sebebiyle katılamayan Antalya bakklalar ve bayiler odası başkanı Şahin Abay'a yılın en eyi odası başkanı ödülü yerinde takdim edildi. 

18 Ekim 2021
Şahin Aba'nın Ödülü Yerinde takdim edildi

16 Ekim'de düzenlenen Antalya'ya  değer katan iş insanları ödül törenine iş yoğunlu sebebiyle katılamayan Antalya bakklalar ve bayiler odası başkanı Şahin Abay'a yılın en eyi oda başkanı ödülü yerinde takdim edildi.

Yeşilçam Medya tarafından düzenlen Yeşilçam Medyanın yapmış olduğu araştırma sonucunda Bakkal ve Bayiler Odası Başkanı' nın  verimli çalışması ve pandemi döneminde ''Alışverişini yerel esnaftan yap esnafını koru'' gibi çalışmaları olan , esnaf haklarının korunmasına önem veren ve esnafın yanında olduğu için Yeşilçam Medya olarak Şahin Abaya yılın en eyi oda başkanı ödül verilirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.