Geceden beri devam eden yangın, Göynük Kanyonu'na doğru ilerliyor.

Yaz aylarında Türkiye'de büyük zarara neden olan orman yangınları, bu sefer de yıldırım düşmesi sonucu başladı. Ekipler, Antalya'daki yangının daha da büyümemesi için büyük uğraş veriyor. 

13 Ekim 2021
Geceden beri devam eden yangın, Göynük Kanyonu'na doğru ilerliyor.

YILDIRIM DÜŞMESİ SONUCU BAŞLADI
Kentte dün akşam saatlerinde etkili olan kuvvetli yağış sırasında Konyaaltı ilçesine bağlı Üçoluk Mahallesi yakınlarında ormana yıldırım düştü. Yıldırımla birlikte orman yangını çıktı. Yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek geniş alana yayıldı. Bölgeye sevk edilen Orman Bölge Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, gece boyunca yangına karadan müdahale etti.

SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Havanın aydınlanmasıyla birlikte bölgeye sevk edilen 2 helikopter ve 1 uçak, söndürme çalışmalarına katıldı. Bölgedeki rüzgar etkisini yitirirken, yangının Antalya'nın önemli kanyonlarından biri olan Göynük Kanyonu'na doğru ilerlediği belirtildi. Ekiplerin, yangına müdahalesi sürüyor.

Gece yıldırım düşen ormanlık alan cayır cayır yanıyor! Hala söndürülemedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.