Büyükşehir'den Elmalı Bayındır'a asfalt

Antalya'nın ilçelerinde asfalt seferberliğini sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Bayındır Mahallesi'nin grup yolunu asfaltlıyor. 

08 Ekim 2021
Büyükşehir'den Elmalı Bayındır'a asfalt

Antalya’nın ilçelerinde asfalt seferberliğini sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Bayındır Mahallesi’nin grup yolunu asfaltlıyor. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Elmalı Bayındır Mahallesi’nde kısa süre önce yol yenileme çalışmalarına başladı. Daha önceden dar olan yol genişletilerek, altyapısı yenilendi. Büyükşehir ekipleri, altyapısı yenilenen Bayındır Mahallesi grup yolunda asfalt çalışmasına başladı. Çalışmalar kapsamında Bayındır Mahallesi’nden başlayarak Elmalı-Antalya karayoluna kadar uzanan 3 kilometrelik grup yolu asfaltlanacak. 
BAYINDIR’DA YOL SEVİNCİ 
Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Bayındır Mahallesi’nde yaptığı asfaltlama çalışmalarından dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Bayındır Mahalle Muhtarı Mehmet Sarıca ise daha önceden yollarının çok dar olduğuna dikkat çekti. Mahalle Muhtarı Sarıca, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Elmalı ziyaretinde yol taleplerini dile getirdiklerini ve çalışmaların çok kısa zamanda başlamasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydetti. 
Bayındır Mahallesi sakinlerinden Salih Şentürk ise, “Yolumuz genişledi, asfaltımız dökülüyor. Muhittin Başkanımızdan Allah razı olsun. Teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.