Kemer Göynük'te yeni imar yollarına kanalizasyon

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kemer ilçesi Göynük Mahallesi'nde yeni açılan imar yolları üzerinde kanalizasyon imalatı gerçekleştirdi 

29 Eylul 2021
Kemer Göynük'te yeni imar yollarına kanalizasyon

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kemer ilçesi Göynük Mahallesi’nde yeni açılan imar yolları üzerinde kanalizasyon imalatı gerçekleştirdi.

Kemer Göynük’te gerçekleştirilen çalışma kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Kemer Belediyesi tarafından sonradan açılan imar yollarında il olarak altyapıya yönelik tespit yapıldı. ASAT ekipleri, yeni imar yolları ile birlikte doğan ihtiyacı karşılayarak kanalizasyon hattı döşemek için harekete geçti. Bu kapsamda ilçeye bağlı Göynük  Mahallesi'nde yeni kanalizasyon hattı yapılarak hizmete hazır hale getirildi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.