Kepez’in POMEM parkur hazırlık kursları başlıyor

Kepez Belediyesi’nin Polis Meslek Eğitim Merkezi(POMEM) adayları için her dönem ücretsiz düzenlediği ‘Sınav Parkuru Hazırlık Kursları’ başlıyor. Eğitime önemli katkılarda bulunan Kepez Belediyesi, bir yandan da açtığı ücretsiz kurslarla gençlere destek oluyor. Kepez Belediyesi’nin 28. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi(POMEM) sınavına katılacak olan adaylara yönelik düzenleyeceği ‘Sınav Parkuru Hazırlık Kursları’ başlıyor. Uzman eğitimciler eşliğinde verilecek kurslara katılmak isteyen adaylar Kepez Belediyesi Spor Komleksi’ne ait 326 62 23 nolu telefondan istenilen bilgilere ulaşabilecekler. Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin(POMEM) Sınav Parkuru Hazırlık Kursları’na katılmak isteyen adaylardan sağlık raporu ile POMEM sınavına başvuru yapmış olmaları şartı aranıyor. Kepez Belediyesi’nin geçtiğimiz dönem için düzenlediği POMEM parkur kursları adaylar tarafından büyük ilgi görmüştü. 

10 Eylul 2021
Kepez’in POMEM parkur hazırlık kursları başlıyor

Kepez Belediyesi’nin Polis Meslek Eğitim Merkezi(POMEM) adayları için her dönem ücretsiz düzenlediği ‘Sınav Parkuru Hazırlık Kursları’ başlıyor.
Eğitime önemli katkılarda bulunan Kepez Belediyesi, bir yandan da açtığı ücretsiz kurslarla gençlere destek oluyor. Kepez Belediyesi’nin 28. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi(POMEM) sınavına katılacak olan adaylara yönelik düzenleyeceği ‘Sınav Parkuru Hazırlık Kursları’ başlıyor. Uzman eğitimciler eşliğinde verilecek kurslara katılmak isteyen adaylar Kepez Belediyesi Spor Komleksi’ne ait 326 62 23 nolu telefondan istenilen bilgilere
ulaşabilecekler. Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin(POMEM) Sınav Parkuru Hazırlık Kursları’na katılmak isteyen adaylardan sağlık raporu ile POMEM sınavına başvuru yapmış olmaları şartı aranıyor. Kepez Belediyesi’nin geçtiğimiz dönem için düzenlediği POMEM parkur kursları adaylar tarafından büyük ilgi görmüştü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.