Alanya'da Uyuşturucu operasyonu

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Narkotik ekiplerince bir eve yaptıkları operasyonda ikamette yapılan aramada Eroin, sentetik hap, metamfetamin ve iki adet tabancayla ele geçirilirken 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 

02 Eylul 2021
Alanya'da Uyuşturucu operasyonu

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince yaptıkları çalışmalar kapsamında, şüpheli Y.P.(31) Cumhuriyet Mahallesi Sadullahoğlu Sokak üzerinde bulunan ikametinden uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgileri alınmadı üzerine ikamete yapılan baskında iki şüpheli Y.P.(31) ve H.M.(26) yakalanarak gözaltına alındılar.

Narkotik ekiplerince ikamette yapılan aramada 88 adet Neurotin Hap Maddesi (Sentetik Ecza), 7 gram Metamfetamin maddesi, 0,25 gram Eroin Maddesi, üzerinde Taurus yazılı tabanca ve şarjöründe 9 adet 7,65 mm mermi ile üzerinde Pietro Beretta 7,65 mm ibaresi bulunan tabanca ve şarjöründe 5 adet 7,65 mm mermi ele geçirildi.

İkamette ele geçirilen 2 tabanca ve uyuşturucu maddelere el konulurken. gözaltına alınan iki şüpheli Y.P ve H.M Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler.
Uyuşturucu madde ve 2 tabancayla yakalanan iki şüphekliler yarın Adliyeye sevk edilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.