Konyaaltı’nda okullar yeni döneme hazır

Konyaaltı Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi ilçedeki okullarda bakım-onarım, boyama ve asfalt çalışmaları yaparak, okulları yeni döneme hazırladı. 

31 Ağustos 2021
Konyaaltı’nda okullar yeni döneme hazır

Konyaaltı Belediyesi, ilçedeki okullarda bakım-onarım, boyama ve genel temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Z.Marsel-Z.Denizhan Öner İlk ve Ortaokul’nda içi-dış cephe boyama çalışmalarını bitiren ekipler, Aşağı Karaman İlk ve Ortaokulu’nda ise koridorlar, ana merdivenler ve yangın
merdivenlerinde boyama çalışmaları gerçekleştirdikten sonra temizlik yaptı. Belediye, aynı zamanda Fahrettin Sert Ortaokulu’nda bahçe zeminine asfalt serimi yaparak, çevre düzenlenmesi yaptı.
EĞİTİME SAĞLIKLI ORTAM
Okullarda fiziki koşulları daha iyi noktaya taşıyabilmek adına belediye olarak her türlü desteği verdiklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, eğitim öğretim yılı içinde bölgedeki okullara desteklerinin aralıksız devam edeceğini söyledi. Çoğunlukla kırsal okullarda bu çalışmaları
yürüttüklerini dile getiren Başkan Esen, peyzaj düzenlemesinden, boya-badana çalışmasına kadar birçok kalemde çalışma yürüttüklerini kaydetti. Son olarak Aşağı Karaman ve Z.Marsel-Z.Denizhan Öner İlk ve Ortaokulları’nda bakım-onarım ve boya işi yaptıklarını dile getiren Başkan Esen, okul binalarının temizliğinin de sağlandığı, bu çalışmalar ile öğrenci ve öğretmenlere daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim yapmalarını sağladıklarını ifade etti. Başkan Esen, okullardan gelen talep doğrultusunda bu çalışmalara dönem içerisinde de devam edeceklerini bildirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.