Akdeniz Ödülleri Gecesinde Yılın En İyi İş Adamı Ödülü Mustafa Gün'e Verildi

Yeşilçam Medya’nın geleneksel olarak her yıl düzenlediği, Akdeniz Ödülleri Gecesi 16.Ödül töreni Anfaş’ta gerçekleştirildi. Yılın en iyi İş Adamı ödülü, Günoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gün’e verildi. 

19 Ağustos 2021
Akdeniz Ödülleri Gecesinde Yılın En İyi İş Adamı Ödülü Mustafa Gün'e Verildi


Yeşilçam Medya’nın geleneksel olarak her yıl düzenlediği,  Akdeniz Ödülleri Gecesi 16.Ödül töreni Anfaş’ta gerçekleştirildi. Yılın en iyi İş Adamı ödülü, Günoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gün’e verildi. Yılın En İyi İş Adamı Mustafa Gün, ödülünü Önceki dönem Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün elinden aldı.

Günoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı; hiçbir başarının tesadüf olmadığını, başarısının sırrının çalışmak olduğunu ifade etti. Ayrıca Akdeniz Ödülleri Gecesinde ödül alanlara da ödüllerini takdim etti.  Mustafa Gün Sosyal medyadan yayınladığı mesajda ‘’Yılın En iyi İş Adamı Ödülü aldım ödül taktim ettim. Anfaş  Fuar Merkezi tarafından düzenlenen Akdeniz Ödülleri Gecesinde "Yılın En İyi İş Adamı" ödülüne layık görüldüm. Bu organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür eder, diğer tüm branşlarda ödül alan arkadaşlarımızı tekrar kutlarım.’’ Dedi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.