Kepez’den Covid-19 aşı kampanyasına destek

Sağlık Bakanlığı tarafından koronavirüse karşı başlatılan aşılama kampanyasına Kepez Belediyesi, Mobil Aşı Merkezi ile destek verecek. 

11 Ağustos 2021
Kepez’den Covid-19 aşı kampanyasına destek

Sağlık alanında ilçeye önemli yatırımlar kazandıran Kepez Belediyesi, şimdide Mobil Aşı Merkezi ile Covid-19 aşılarını vatandaşın ayağına götürüyor. Kepez Belediyesi, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle Covid-19 aşılama çalışmalarına destek olacak. Kepez Belediyesi’nin özel hastane konforundaki Belediye Sağlık Merkezi’nin, gezici sağlık tırı şimdide Mobil Aşı Merkezi ile Covid-19 aşılarını vatandaşın ayağına götürüyor. Kepez’in Mobil Aşı Merkezi, mahalle mahalle gezerek, Covid-19 aşı önceliği olmasına rağmen çeşitli nedenlerden dolayı gidemeyen vatandaşlar için aşı hizmetini mahallelere taşıyacak.

Covid-19 aşıları vatandaşa ulaştırılacak

Kepez Belediyesi Mobil Aşı Merkezi ile vatandaşların aşıya ulaşımını kolaylaştıracak. Covid-19 aşısının daha büyük kitlelere ulaştırılması amacıyla, koordineli olarak yapılacak aşıma çalışmalarının ilki 11 Ağustos Çarşamba(Bugün) Belediye Sağlık Merkezi önünde saat 17.30 ile 19.30 saatleri arasında yapılacak. Covid-19 aşılama çalışmaları yine aynı gün 20.00 ile 23.00 saatleri arasında Erenköy Muhtarlık önünde gerçekleştirilecek. Mobil Aşı Merkezi; 12 Ağustos Perşembe günü Ünsal Muhtarlık önü, 13 Ağustos Cuma Mehmet Akif Ersoy muhtarlık önü, 14 Ağustos Cumartesi Varsak Aktoprak muhtarlık önü, 15 Ağustos Pazar Hüsnü Karakaş Mahallesi muhtarlık önü, 16 Ağustos Pazartesi Yeni Emek Çelebi Sultan Mehmed Cami önünde 20.00 ile 23.00 saatleri arasında yapılacak. Belediye Sağlık Merkezi önündeki aşılama çalışmalarında  belediyenin çeşitli birimlerinde görev yapan personellerin de aşıları yapılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.