Başkan Böcek Ulukapı ve Çeltikçi'yi ziyaret etti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Manavgat Ulukapı ve Çeltikçi Mahallelerinde yangında zarar gören vatandaşları ziyaret etti. Başkan Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin tüm imkanlarıyla vatandaşların dertlerine derman olmaya devam ettiklerini söyledi. 

07 Ağustos 2021
Başkan Böcek Ulukapı ve Çeltikçi'yi ziyaret etti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Manavgat Ulukapı ve Çeltikçi Mahallelerinde yangında zarar gören vatandaşları ziyaret etti. Başkan Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin tüm imkanlarıyla vatandaşların dertlerine derman olmaya devam ettiklerini söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Genel Sekreter Cansel Tuncer ile birlikte sahaya inerek Manavgat yangınında zarar gören mahallelerde incelemelerde bulundu. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Böcek, vatandaşlarla da bir araya geldi. Başkan Böcek, Manavgat yangınında evi yanan Ulukapı Mahallesi’nden Arif Şen adlı vatandaşı ziyaret etti. 
YEM-SAMAN İHTİYACI KARŞILANIYOR
Başkan Muhittin Böcek daha sonra afetzedeler için Çeltikçi Hayvan Pazarında kurulan Büyükşehir Belediyesi’nin Yem ve Saman Dağıtım noktasını ziyaret etti. Besicilerin küçükbaş ve büyükbaş hayvanlarının bakımı, yem ve saman ihtiyacının karşılanması noktasında hassasiyetle çalıştıklarını söyleyen Başkan Böcek, “Besicilerimizin çok sayıda hayvanı telef oldu. Yaşayanlar için ise beslenme ihtiyacı var. Bu noktadaki ihtiyacı karşılayabilmek için kurduğumuz Çeltikçi’deki yem ve saman dağıtım noktasında büyük bir talep var. Personelimiz büyük bir gayretle bu ihtiyaçlara cevap vermeye çalışıyor” dedi. 
HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ
Manavgat başta olmak üzere 5 ilçede çıkan yangınların herkesi derinden üzdüğünü ve canını yaktığını söyleyen Başkan Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yangının izlerini silmek için de tüm gücüyle seferber olduğunu belirtti. Hasar tespit ve ihtiyaçların karşılanması çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade eden Başkan Böcek, “El ele vererek acıları dindirecek ve halkımızın bir an önce normal hayatına dönebilmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Mahallelerde kurduğumuz iletişim çadırları ile vatandaşımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak hemşehrilerimizin yanındayız” diye konuştu. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.