Gündoğmuş'ta vatandaşlar tüm gücüyle yangınla savaşıyor

Antalya'nın Gündoğmuş İlçesi'nde 5 gündür süren orman yangınını söndürme çalışmalarına vatandaşlar da destek veriyor. Önceki gün yangının kontrol altına alındığı açıklanırken, bölgenin sarp alanlarında süren yangınları mahalle halkı söndürmeye çalışıyor. 

03 Ağustos 2021
Gündoğmuş'ta vatandaşlar tüm gücüyle yangınla savaşıyor

 
Antalya'nın Gündoğmuş İlçesi'nde yaşayan vatandaşlar kendi imkanlarıyla bahçelerinin ve ormanın yanmaması için alevlerle mücadele ediyor.
 
Bazı vatandaşlar çalılarla alevleri engellemeye çalışırken, bazıları da arazi aracına koydukları su tankerinden çekilen hortumla yangını söndürmeye çalıştı.
 
Gündoğmuş'ta yangının daha fazla yayılmasını önlemek isteyen bazı mahalleliler ise ağaçları keserek önlem almaya çalıştı. Öte yandan, Alanya, Okurcalar, İncekum ve Alara'daki vatandaşlar kendi imkanlarıyla Gündoğmuş'a yardıma geldi. Bölgeye bir arabaya yükledikleri hazır su şişeleri ile gelen vatandaşlar yangına müdahale etmeye çalıştı.
 
Yangın sürerken bazı vatandaşlar suyu tükenmekte olan tankerlere ellerindeki su şişelerini dökerek destek verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.