Manavgat’a Muğla’dan destek

Antalya Manavgat, çıkan ve geniş bir alana yayılan yangına müdahale sürüyor. Son yılların en büyük yangını için bir başka turizm kenti Muğla’daki Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri de teyakkuza geçti. 

29 Temmuz 2021
Manavgat’a Muğla’dan destek

 
Turizmin gözde kenti Antalya Manavgat'taki orman yangını 4 ayrı noktada geniş bir alana yayıldı. Yangında, eveler ve tarım arazileri hasar gördü. Yangına havadan ve karadan müdahale edilerek, kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Antalya'daki yangın için bir başka turizm cenneti Muğla'da da Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri topyekûn teyakkuza geçti. Yangın bölgesine Muğla Orman Bölge Müdürlüğü bünyesindeki helikopter, arasöz ve yangınla mücadele araçları gönderildi.
 
MUĞLA DA TEYAKUZDA
 
Muğla Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri, yüzde 65'i ormanlık alan olan turizm cenneti için olası bir yangına karşı her türlü önlemleri aldıklarını bildirdi. Bölge olarak yangınların hızlı bir şekilde önlenmesi ve en az hasarla atlatılması için gereken hazırlıkların tam olduğu ifade edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.