Öz kızı “Cinsel istismar”da bulunan baba hastahaneden firar etti.

Kızına ıstismarda bulunduğu iddasıyla gözaltına alınan baba hastaheden firar etti 

08 Temmuz 2021
Öz kızı “Cinsel istismar”da bulunan baba hastahaneden firar etti.

Kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı; hastanede firar etti
 
ANTALYA'nın Serik ilçesinde intihar girişiminde bulunan 15 yaşındaki M.B.'nin, babası İ.B.'nin cinsel istismarına uğradığı iddia edildi. Gözaltına alınan, 'Rahatsızlandım' diyerek hasknaye götürülen İ.B. firar etti.
 
Serik'te 2 Temmuz günü M.B. adlı kız çocuğu intihar girişiminde bulundu. Serik Devlet Hastanesi'ne götürülen M.B. tedaviye alındı. Anne Fatma T. kızının yanına hastaneye gittiğinde acı gerçeği öğrendi. Kızının arkadaşı, M.B.'nin, defalarca babasının cinsel istismarına uğradığını ve bunalıma girerek intihar girişiminde bulunduğunu anlatması üzerine Fatma T., avukatı aracılığıyla Ekim 2020'de boşandığı İ.B. hakkında suç duyurusunda bulundu.
 
HASTANEDEN FİRAR ETTİ
Hakkında yakalama kararı çıkarılan İ.B., bir gün sonra polis tarafından gözaltına alındı. İ.B. gözaltındayken rahatsızlandığını söyleyince tedavi için götürüldüğü hastaneden kaçtı. Polis, İ.B.'nin yakalanması için çalışma başlattı.'
 
'KORKTUĞU VE TEHDİT EDİLDİĞİ İÇİN SÖYLEYEMEMİŞ'
Fatma T.'nin avukatı Yasin Sarı, "Müvekkilim cuma günü akşam saatlerinde beni arayarak öz babasının kızına tecavüz ettiğini iddia etti, kızının da intihara teşebbüs girişiminde bulunduğunu bildirdi. Hastaneye gittiğimde yetkililerce tarafıma çocuğun midesinin yıkanarak hayata döndürüldüğünü, durumunun iyi olduğu bildirildi. İntihara teşebbüs girişiminin ardında yatan sebepler araştırıldığı zaman kız çocuğunun bugüne kadar bu fiillere maruz bırakıldığını, fakat babasından korktuğu ve tehdit edildiği için durumu annesine ve kardeşlerine söyleyemediğini ifade ettiği bildirildi" dedi.
 
AİLEYE ZARAR VERMESİNDEN ENDİŞE EDİYORUZ'
'Firari İ.B.'nin aileye zarar vermesinden endişe ettiklerini belirten Avukat Yasin Sarı, şöyle devam etti: "Kız çocuğumuz şu anda geceleri uykusundan ağlayarak uyanıp kabuslar görmektedir. Hatta annesine 'rüyamda babamı gördüm beni öldürüyordu, çok korkuyorum' demiştir. Şu an ailenin psikolojisi bitmiş durumdadır. Evin önünde emniyet ekiplerince koruma tedbirleri alınmış, ancak aile şu anda evde hapis pozisyonunda yaşamaktadır. Bir an önce şahsın yakalanmasını istemekte. 
Kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı; hastanede firar etti

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.