Gazipaşa'da çıkan yangında yaklaşık 4 dekar kızılçam ormanı yandı

Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nin Zeytinada Mahallesi'nde belirlenmeyen bir sebeple çıkan yangında yaklaşık 4 dekar kızılçam ormanı yandı. 

05 Mayıs 2021
Gazipaşa'da çıkan yangında yaklaşık 4 dekar kızılçam ormanı yandı

 
Antalya'nın Gazipaşa İlçesi Zeytinada Mahallesi'nde meydana gelen yangında yaklaşım 4 dekar kızılçam ormanı zarar gördü.
 
Dün saat 20.00 sıralarında Zeytinada Mahallesi Uğurlu Deresi Mevkii'nde belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen orman ve itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için yoğun bir çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmaları sonrası yangın bir buçuk saatte kontrol altına alındı. Yangında şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken 4 dekar kızılçam ormanı zarar gördü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.