Aydoğan "Bizim dışımızda sevdiklerimizde İYİ PARTİ'YE çalışıyor.''

Meral Akşener'in ve İYİ Parti'nin büyüyeceğine olan inancını tüm çevresine de yayan Meryem Aydoğan'ın azmi Alanya, ANTALYA ve Türkiye'de örnek olmaya devam ediyor.  

28 Nisan 2021
Aydoğan

 
Yapmış olduğu İYİ Parti üyelik çalışması ile adından çokca  söz ettiren Meryem Aydoğan' nın sevdikleri partisi için  el altından çalışmaya devam ediyor.  Meryem Aydoğan daha önce ziyaretinde bulunduğu sevdiklerinden gelen 240 kişilik Z kuşağı gençleri ikna ettiği ile ilgili whatsapp konuşmasını  sosyal medya üzerinden paylaşarak sevdiklerine teşekkür etti.
 
 
 
 
Aydoğan "Bizim dışımızda sevdiklerimizde  İYİ PARTİ'YE çalışıyor. Sevdiklerimize ve gençlerimize teşekkür ederiz. Cesur yürekleri var olsun.
İl Başkanımız İlçe Başkanlarımız tüm İYİ Partililer ile başaracağız. Antalya'mızı gençlerimiz ile birlikte mutlu yarınlara taşıyacağız. İyi Parti iktidarıyla ve Meral Akşener liderliğinde Türkiye iyi olacak. "dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.