Hasan Polatkan'ın eşi Mutahhare Polatkan Antalya'nın Alanya ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

DEMOKRAT Parti hükümetlerinde 1950-1960 yılları arası bakan olarak görev yapan, 27 Mayıs darbesi ile tutuklanıp idam edilen Hasan Polatkan'ın eşi Mutahhare Polatkan (101), Antalya'nın Alanya ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

16 Nisan 2021
Hasan Polatkan'ın eşi Mutahhare Polatkan  Antalya'nın Alanya ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Hasan Polatkan'ın eşi, Alanya'da hayatını kaybetti

 

DEMOKRAT Parti hükümetlerinde 1950-1960 yılları arası bakan olarak görev yapan, 27 Mayıs darbesi ile tutuklanıp idam edilen Hasan Polatkan'ın eşi Mutahhare Polatkan (101), Antalya'nın Alanya ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.Eşi Hasan Polatkan'ın idam edilmesinin ardından Alanya'nın Okurcalar Mahallesi'ne yerleşen ve burada yaşamını sürdüren Mutahhare Polatkan, bir süredir özel bir hastanede çoklu organ yetmezliğinden tedavi görüyordu. Polatkan, bu sabaha karşı hastanede hayatını kaybetti.Mutahhare Polatkan'nın cenazesi, yarın İstanbul'da saat 11.00'de Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

 

Hasan Polatkan'ın eşi, Alanya'da hayatını kaybetti

 

Hasan Polatkan'ın eşi, Alanya'da hayatını kaybetti

 

Hasan Polatkan'ın eşi, Alanya'da hayatını kaybetti

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.