2021 Antalya’da iftar saati, sahur ve imsak vakti saat kaçta?

Diyanet İşleri Başkanlığı, resmi internet sitesi üzerinden imsakiye bilgilerini yayınladı. On bir ayın sultanı için milyonlarca kişide heyecan ve mutluluk yaşanırken, Antalya’da iftar vakti ve sahur saatleri de merak konusu oldu. 

13 Nisan 2021
2021 Antalya’da iftar saati, sahur ve imsak vakti saat kaçta?

 
Ramazan ayı bu yıl 13 Nisan Salı günü başlıyor. On bir ayın sultanı yine aynı coşku ve sevinç ile karşılanırken, il il imsakiye de yayınlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden yayınlanan Ramazan İmsakiyesi ile Antalya'da iftar vakti ve sahur saatleri belli oldu. Antalya'da sahur vakti ve iftar vakti saat kaçta sorusu cevabını bulmuş oldu. 2021 Antalya Ramazan İmsakiyesi ile Antalya iftar saati, sahur vakti ve imsak vakti bilgileri sabah.com.tr'nin imsakiye sayfası üzerinden öğrenebilirsiniz.
 
ANTALYA İMSAKİYE İLE İFTAR VAKTİ VE SAHUR SAATLERİ 2021
 
Antalya Ramazan imsakiyesi ile iftar vakti ve sahur saatleri bilgilerini öğrenebilirsiniz. Diyanet'ten yayınlanan verileri göre Antalya iftar saati ve sahur vakti şöyle;
 
 
 
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınladığı takvime göre, bu yıl Ramazan ayı 13 Nisan'da başlayacak. 12 Nisan Pazartesi gecesi ilk sahur kalkılacak ve 13 Nisan'da ilk oruç tutulmuş olacak.
 
Ramazan Başlangıcı: 13 Nisan
 
Arefe Günü: 12 Mayıs Çarşamba gününe denk geliyor.
 
Ramazan Bayramı 1. gün: 13 Mayıs Perşembe
 
Ramazan Bayramı 2. gün: 14 Mayıs Cuma
 
Ramazan Bayramı 3. gün: 15 Mayıs Cumartesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.