11 kilometrelik dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde güneşlenen tek turist

Kısıtlama kurallarının uygulandığı 11 kilometrelik dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde bir kadın turist yalnız başına güneşin ve kendisine kalan sahilin tadını çıkardı. 

10 Nisan 2021
 11 kilometrelik dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde güneşlenen tek turist

11 KİLOMETRELİK SAHİLDE GÜNEŞLENEN TEK TURİST
 
Kısıtlama kurallarının uygulandığı 11 kilometrelik dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde bir kadın turist yalnız başına güneşin ve kendisine kalan sahilin tadını çıkardı.Meteroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıda bulunduğu kuvvetli rüzgar gece boyunca Antalya'da etkili oldu. Saatteki hızı zaman zaman 90 kilometreleri geçen rüzgar nedeniyle kentteki bazı cadde ve sokaklarda bulunan ağaçlar devrildi. Sabah erken saatlerde rüzgarın hızı azalırken turizm kenti Antalya'da güneşli hava etkili oldu. Kentte bugün hava sıcaklığı 17, deniz suyu sıcaklığı 18, nem oranı ise yüzde 18 olarak ölçüldü.
 
 
Kente gelen turistler 56 saatlik kısıtlamadan muaf olurken dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde yalnızca bir turistin güneşlendiği dikkati çekti. Eşofmanlarıyla sahile gelen bir kadın turist sahilde sırt üstü uzanarak 11 kilometrelik sahilde güneşlenen tek turist olarak güneşin ve sahilin keyfini sürdü.56 saatlik sokak kısıtlamasının uygulandığı kentte cadde ve sokaklarla birlikte ana arterlerin de boş kaldığı dikkati çekti. Kuvvetli rüzgarın ise etkisini akşam saatlerine doğru hafifleteceği öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.