Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Alanya'yı ziyaret etti

Antalya'nın Alanya İlçesini birtakım incelemelerde bulunmak üzere ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ilk olarak Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve birim amirleri ile buluştu 

09 Nisan 2021
 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Alanya'yı ziyaret etti

 
Antalya'nın Alanya İlçesini birtakım incelemelerde bulunmak üzere ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ilk olarak Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve birim amirleri ile buluştu.
 
 
 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Meclis Üyeleri ve birim amirleri tarafından çiçekle karşılandı. Bakan Karaismailoğlu, belediye ziyaretinden ardından AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı binasına geçti. İlçe Başkanlığında Bakan Karaismailoğlu'nu Başkan Toklu ve ekibi eksiksiz karşıladı. Parti binasının toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve meclis üyeleri de yer aldı. Buradaki görüşmenin ardından Bakan Karaismailoğlu incelemelerde bulunmak üzere Mahmutlar Mahallesi'nde bulunan şantiyeye geçti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.