Antalya'da, sahte içkiden zehirlendiği öne sürülen 3 kişi hayatını kaybetti

Antalya'da, sahte içkiden zehirlendiği öne sürülen emekli opera sanatçısı H.Y.T. (55) ile arkadaşı emekli İ.Ö. (58) ve özel sektör çalışanı A.G. (50) hayatlarını kaybetti. 

02 Nisan 2021
Antalya'da, sahte içkiden zehirlendiği öne sürülen 3 kişi hayatını kaybetti

İki günde üç kişi sahte içki kurbanı

 

Antalya'da, sahte içkiden zehirlendiği öne sürülen emekli opera sanatçısı H.Y.T. (55) ile arkadaşı emekli İ.Ö. (58) ve özel sektör çalışanı A.G. (50) hayatlarını kaybetti. Geçtiğimiz hafta alkol aldıktan sonra fenalaşıp hastaneye kaldırılan A.G., tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası A.G., Antalya'da toprağa verildi. Yakınları A.G.'nin sahte içkiyi aldığı Muratpaşa Soğuksu mahallesindeki büfeciyi polise bildirdi. H.Y.T. ile arkadaşı İ.Ö. ise geçtiğimiz hafta birlikte alkol aldı. Birkaç saat sonra fenalaşınca hastaneye kaldırılan iki arkadaş kurtarılamadı. Yakınları, alkolü satan marketten şikâyetçi oldu. Adli Tıp raporu bekleniyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.